Service & Support

Als betonproducent moet u kunnen bouwen op uw leveranciers.
Dat begrijpen we bij Van den Bergh & Co natuurlijk heel goed.
Daarom bieden wij u, naast hoogwaardige lossingsmiddelen,
ook uitgebreide technische ondersteuning.

Samen halen we er het beste uit!

Technisch team

Met Van den Bergh & Co haalt u naast hoogwaardige lossingsmiddelen, ook vakbekwaam advies in huis. De uitgebreide kennis en ervaring in het veld van onze adviseurs zijn uw garantie op een passende oplossing in iedere situatie.

Onze technisch verkoop adviseurs blijven uw proces begeleiden. Zij bezoeken uw productielocatie regelmatig en voorzien u tijdens deze momenten kosteloos van tips en adviezen.

Customer trial

Product-demonstratie

Nieuwsgierig geworden naar ons team, onze werkwijze en producten? Vraag dan een gratis, flexibele en gepersonaliseerde product-demonstratie aan.

Tijdens deze demonstratie maakt u kennis met ons team, onze werkwijze en onze producten. Zo ervaart u zelf welke ondersteuning u van ons kunt verwachten bij het verbeteren van betonkwaliteit, productiecyclus of werkomgeving.

Custom build spray system

Training van medewerkers

Als partner zorgen wij ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van het juiste gebruik van onze producten. Dit voorkomt niet alleen verspilling van lossingsmiddelen, maar draagt ook voor een groot deel bij aan het beste eindresultaat.

In onze trainingen, die toegespitst zijn op uw bedrijfssituatie, komen alle facetten van het aanbrengen van en efficiënt omgaan met lossingsmiddelen aan bod.