Projecten

Een greep uit vele mooie projecten

9.585 m2 betonpaden bij Center Parcs

Rick Smits Total Green uit Maarheeze kreeg afgelopen jaar de opdracht om een kleine 335 paden en 435 terrassen bij Center Parcs De Kempervennen te vernieuwen. De traditionele klinker verhardingen worden vervangen door een betonverharding in een organische vorm, met een toevoeging van een kleur pigment. Lees, hoe wij hen daarin de komende tijd ondersteunen.

Onze volledig biologisch afbreekbare Marginel® ontkistingsemulsie.

Wij zijn trots op het prachtige resultaat van deze betonelementen die door Hoco Beton B.V. werden geproduceerd voor een parkeergarage.

3D mallen – Timmerbedrijf L. Nijsen

Timmerbedrijf L. Nijsen heeft in opdracht van Granito Productie B.V. de 3D mallen mogen leveren voor het project “Video gebouw – MERU Vlodrop”.

SprayRix® MBI Aalst

MBI Aalst gaf ons opdracht voor het leveren van een installatie voor het aanbrengen van de emulsie, die wordt gebruikt voor het schoonhouden van de onderlegplanken van steen producties.

A4all Realisatie van de A4 tussen Delft en Schiedam

In opdracht van Rijkswaterstaat is het het consortium A4all, bestaande uit Boskalis, Heijmans en VolkerWessels, begin 2012 gestart met de realisatie van de A4 tussen Delft en Schiedam

Oppervlaktevertrager Bisoton

Als ontwikkelaar krijgt ‘van den Bergh & Co’ van klanten vaker de vraag producten te ontwikkelen om specifieke problemen te verhelpen.

8 meter hoge bekistingswanden

Avenue2 is een projectorganisatie, bestaande uit Strukton en Ballast Nedam. Voor dit project maakt men gebruik van 8 meter hoge bekistingswanden die ontkist worden met het beton ontkistingsmiddel Marginel 246.